Topromi llueix un mural amb imatges del Bestiari Tarragoní gràcies a la capsa ambulant d’artistes

El mural és el resultat d”un taller d’intervenció d’stencil sobre mur, realitzat per usuaris del Centre amb coordinació dels artistes de la Capsa Ambulant.

El passat dimarts dia 22 de setembre al matí, la Capsa Ambulant d’Artistes va visitar la Fundació Topromi on es va elaborar un taller d’intervenció d’stencil sobre mur. El resultat va ser un mural conjunt realitzat pel col·lectiu d’art urbà Polígon Cultural i els usuaris i els treballadors/es de la Fundació Topromi. El motiu iconogràfic fou una reinterpretació de diversos elements del bestiari popular tarragoní.

La jornada es va vertebrar en torn a dues propostes paral·leles dels artistes en relació al Bestiari de Santa Tecla, de forma que tres de les bèsties populars es van transformar en “animals urbans” i van quedar plasmades en els murs del centre. Els usuaris amb gran expectació i entusiasme van gaudir molt de l’activitat. La profunda preparació i implicació dels artistes va motivar extraordinàriament la resposta de tots els participants dels centre.