Neix l’empresa d’Inserció “Topromi” per a facilitar l’ocupació de persones en risc d’exclusió social

La Fundació ha creat l’empresa d’Inserció Topromi per a facilitar l’ocupació de persones en risc d’exclusió social, donant un pas més per a complir amb la seva missió de promoure la integració social i laboral de persones en situació de vulnerabilitat social.

L’objectiu és la creació de 10 llocs de treball al llarg de 2022.

E.I. Topromi treballa principalment en tres serveis:

  • Obrador d’envasat de fruita seca ecològica. Aquesta línia es dedica al procés d’envasat de fruita seca ecològica. Al 2020 es van envasar 350.000 terrines. Aquest servei representa cinc llocs de treball per a persones en risc d’exclusió social.
  • Digitalització documental. Una de les activitats d’especialització de la Fundació Topromi és el servei de digitalització documental.
  • Serveis a les empreses. Qualsevol empresa o entitat que tingui una necessitat de personal per algunes feines concretes pot recórrer a l’empresa d’inserció.

La Fundació Topromi és una entitat de la Fundació Catalunya La Pedrera que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i per a la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.

A Topromi es treballa per a la millora de la qualitat de vida de les persones adultes més vulnerables, per això la missió se centra en generar llocs de treball per a persones amb especials dificultats i en acompanyar-los en el seu procés d’integració social i laboral.