El joc de cartes del Bestiari de Tarragona

La Fundació Topromi cada any participa en les festes de Sta. Tecla amb una creació elaborada en el seu taller d’arts gràfiques.  Aquest any la proposta es concreta  en joc de cartes inspirat en el  Bestiari de Tarragona, BESTIUM, sobre una idea original de l’Enric Vives.

Aquest projecte implica  el manteniment de la qualificació i especialització apresa de les persones amb discapacitat del  Centre Especial de Treball i l’autoestima i dignitat que representa fer un producte acabat d’alt disseny i qualitat com el de BESTIUM. A més, pretén també implicar els treballadors i usuaris amb discapacitat intel·lectual de la Fundació en la cultura tarragonina a través de les festes més populars de Tarragona en  el imaginari col·lectiu.

Aquesta proposta, al mateix temps , dona a conèixer a tot el teixit social el món de la discapacitat. La visibilitat i presència d’aquest col·lectiu és el primer pas cap a la integració.

El joc consta de seixanta-nou cartes per  aprendre de forma amena i divertida  sobre la cultura  popular de  Tarragona, estimulant  l’atenció, la comprensió de conceptes, potenciant la creativitat i resolució de problemes. L’aprenentatge a través del joc facilita un ambient de participació i oportunitats de comunicació.

La presentació del joc es farà el proper diumenge, dia 7, a les 12 h a la Casa de la festa de Tarragona, a la Via Augusta núm. 4.

PUNTS DE VENDA DEL JOC:

– Durant les festes de Santa Tecla:

*Del dia 11 al 24 de Setembre (inclusius):a la Botiga de les Festes (Situada al Teatre Tarragona – Rambla Nova, 11. Horari de 10 h a 14 h i de 16 h a 20

– De forma permanent a la Fundació Topromi (Situada a l’Av. Manel Carrasco i Formiguera, 14. Horari de 9 h a 18 h) i, al Patronat de Turisme (Situat al Carrer Major, 39. Horari de 10 h a 20 h).