III Concert Solidari del Rotary Club Tarragona

El passat 26 d’abril es va realitzar el III Concert Solidari del Rotary Club Tarragona organitzat conjuntament amb el Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona i en benefici de la Fundació Topromi, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Al concert van participar l’Orquestra Simfònica i els Cors així com la Banda de Grau Professional. Es va interpretar a la primera part La “Història de Catalunya en Cançons”, sota la direcció de Martí Ferrer i a la segona part, música de bandes sonores amb “La máscara del Zorro”, “Moisès i Ramsès” i “Lord Tullamore”, dirigits per Jordi Masip i Rogeli Rodríguez.

La Fundació Topromi va donar les gràcies al final de l’acte mitjançant la frase “Topromi us dóna les gràcies” que es va poder llegir en uns rètols que van portar usuaris i treballadors de la Fundació.

L’auditori va omplir el seu aforament de més de 1.000 persones que es van mostrar satisfetes per la qualitat del concert, i van expressar per una part sorpresa, per la gran quantitat de participants del cor i músics, i d’altra banda, emoció per la presència de la Fundació donant les gràcies.