Professionalitat, sostenibilitat, rigor i respecte són els nostres valors socials.

La Fundació Topromi és una entitat sense ànim de lucre, fundada l’any 1982, integrada en l’àrea d’Impuls Social de la Fundació Catalunya La Pedrera i que rep suport econòmic del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya. Durant l'any 2020 ha rebut el suport de la Diputació de Tarragona per actuacions relacionades amb la prevenció de la pandèmia SARS covid-19. L'Ajuntament de La Canonja ha subvencionat el 2021 un projecte de creació d'un hort urbà terapèutic per al Centre Ocupacional.
Generalitat de CatalunyaFundació Catalunya La PedreraDiputació de TarragonaAjuntament de la Canonja

Entitat

Tenim una “missió”…

La missió de la Fundació és contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Atén al voltant de 80 persones de les que 17 estan inscrites al Centre Especial de treball.

El Servei de Teràpia Ocupacional està integrat per 63 persones adultes amb discapacitat intel·lectual i té com a objectiu donar atenció diürna de tipus rehabilitador integral. Les persones adscrites a aquest servei realitzen tasques d’ajustament personal i social, resolució de problemes, autonomia personal, hàbits, comunicació, relació amb l’entorn cívic proper i teràpia ocupacional.

…i una “visió”.

La visió és la recerca i l’avenç continu cap a la inclusió social, preveient les necessitats de les persones amb discapacitat, recolzant la seva autonomia i desenvolupament continu.

La Fundació vol ser un referent de qualitat, vol assolir el reconeixement social i l’excel·lència en el serveis que ofereix als seus usuaris, tenint en compte les necessitats canviants de les persones.

Valors

Tenim uns objectius ferms i clars!

Pla d'activitats

Activitats de Teràpia Ocupacional

Aquestes activitats es planifiquen anualment i engloben accions per potenciar l’autonomia de les persones amb discapacitat i treballar les capacitats personals adaptades al nivell de cada persona mitjançant un programa individualitzat.

  • Activitats d’estimulació intel·lectual: habilitats mentals, informàtica, musicoteràpia…
  • Activitats esportives: natació, gimnàstica, psicomotricitat…
  • Activitats culturals: sortides a exposicions, festes tradicionals…
  • Activitats de lleure: excursions, colònies, festes…

Activitats de Treball professional

El Centre Especial de Treball va ser creat amb l’objectiu de realitzar un treball productiu, dintre de les operacions del mercat ordinari, i amb la finalitat d’assegurar un lloc de treball remunerat a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquest servei s’ocupa de desenvolupar un suport complementari d’ajustament personal i social per a la plena adaptació en l’entorn laboral i social.

  • Accions formatives dins l’entorn de treball
  • Accés a la formació ocupacional
  • Accions de millora de l’ocupabilitat
  • Programa de suport a l’oci i temps lliure
  • Activitats de convivència i cooperació (sortides, sopars, festes…)

Equip humà

Tot això no seria possible sense els nostres professionals!

Participació, cooperació, coordinació i organització flexible i transparent són fonamentals en la pràctica del nostre equip humà.

L’equip de gestió està integrat per 15 professionals especialitzats que cooperen en l’atenció i suport terapèutics als usuaris i les seves famílies.

Informació corporativa

Desgarrega PDF