Durant el primer trimestre de 2012, les activitats d’ajustament personal i social de la Fundació Topromi han seguit un patró psicoeducatiu, lúdic centrant-se en aspectes com les habilitats manipulatives i les que desenvolupen les capacitats mentals.

Destaca com a novetat, el taller de ràdio que ha estat possible gràcies als mitjans tecnològics que aporta l’aula informàtica del Centre i a un programari específic. Ja s’han començat a realitzar les primeres gravacions individuals i grupals. L’objectiu del taller és ajudar a desenvolupar el llenguatge, la paraula i en definitiva la comunicació.

 

taller_radio.jpg

 

 

S’ha elaborat un butlletí, creat totalment a la Fundació. La revista s’inicia amb informació més institucional per donar pas posteriorment a la participació d’usuaris i usuàries, famílies, treballadors i entitats relacionades que vulguin contribuir.

 

La revista tindrà una periodicitat quadrimestral i es dissenyarà i imprimirà a les nostres dependències.

 moments.jpg

(per descarregar feu click aqui)

 

A l’àmbit productiu, destaca pel seu volum la campanya d’enquadernació del col·leccionable “Abans”, a través de la qual la Fundació ha atret nous clients.

També és important tota la feina relacionada amb el disseny, maquetació, impressió i enquadernació de diferents productes. A tall d’exemple, s’ha maquetat i imprès la revista pedagògica “Educa 43” feta per diferents professionals del món social i educatiu on reflexionen sobre el seu dia a dia en la pràctica de la seva activitat professional; també la revista de l’IES Collblanc de la Canonja; s’ha dissenyat, imprès i enquadernat tres models de llibretes per a la Llibreria Laie de Barcelona; i s’ha imprès i enquadernat un àlbum il·lustrat que es distribuirà per tota Catalunya.

portada_educa43.jpg

2017  Fundació Topromi  globbers joomla templates