La primera activitat ha estat observar, mitjançant una visita guiada dels responsables,  com es produeix el procés de l’extracció de l’oli d’oliva al molí i actual cooperativa del poble, tot  considerant la importància d’aquest aliment en la cultura gastronòmica mediterrània.

 

Posteriorment, es va fer una visita a les instal·lacions esportives del poble, on es va visitar el camp de futbol, les pistes de tennis, i hi va haver un animat partit de bàsquet improvisat.

 

Finalment els amfitrions, van delectar tots els usuari/es amb una paella acompanyats per l’alcalde del municipi, Sr. Jordi Boronat i el patró Sr. Joan Boronat. En finalitzar, el Sr. Alcalde va entregar una placa commemorativa de la visita de la Fundació. La Fundació Topromi va agrair tota la generositat rebuda amb una placa distintiva, i uns regals personalitzats fets a mà al nostre Centre Especial de Treball.

 

L’excursió va aportar elements culturals enriquidors a les persones amb discapacitat intel·lectual del Centre Ocupacional: coneixement del medi, xarxes relacionals, geografia,... El principal objectiu, és realitzar activitats normalitzadores dintre del context social que permetin ser un element de connexió personal entre els usuaris i usuàries i la societat.

tines_web.jpg

2017  Fundació Topromi  globbers joomla templates